CD Persen


Go to content

Actievoorwaarden

INFORMATIE

Actievoorwaarden.

Het ingezonden werk blijft eigendom van de auteur/componist/oorspronkelijke rechthebbende.

De ingezonden muziek moet bestaan uit zelf geschreven en gecomponeerde muziek (covers zijn dus niet toegestaan).

Ingezonden materiaal wordt niet geretourneerd.


Het ingezonden materiaal wordt beoordeeld op inhoudelijke kwaliteit. Er wordt dus niet geluisterd naar geluidskwaliteit van de opname. Wel kan het zijn dat een slechte opname het oordeel van de jury (onbewust en onbedoeld) beÔnvloedt.

Medewerkers van DeCDPerserij.nl zijn uitgesloten van deelname aan de actie.

De uitslag wordt bepaald door de directie van Music Minds. De uitslag is bindend en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


De deelnemende partij gaat er bij deelname mee akkoord dat Music Minds VOF de naam, band of handelsnaam, bijbehorende logo, afbeelding en/of fotoís, muziek en/of video materiaal mag gebruiken voor promotionele doeleinde in welke vorm dan ook.

De deelnemende partij gaat er mee akkoord dat Music Minds de adresgegevens gebruikt om de deelnemer in te lichten over acties, aanbiedingen en /of producten.


Music Minds is niet aansprakelijk voor welke schade, ongeval of kosten welke ook de aard of reden ervan is, voortvloeiende uit deelname aan de Win! actie.

Music Minds is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit vergissingen in enig drukwerk, commercials op televisie, internetsites of publicaties behorende bij de Win! actie. Wijzigingen, type- en zetfouten zijn dan ook voorbehouden.

Music Minds behoudt zich te allen tijde het recht voor de Win! actie vroegtijdig te beŽindigen. Vroegtijdige beŽindiging wordt publiekelijk bekend gemaakt op de website www.decdperserij.info

D
oor deelname gaat de deelnemende partij akkoord met de actievoorwaarden.

HOME | WIN! | INSCHRIJVEN | INFORMATIE | EXTRA'S | Site Map


C&P: Music Minds, KvK nr 37127729 Hoorn, BTW nr 817022752 | offerte@decdperserij.nl

Back to content | Back to main menu